lauantai 19. joulukuuta 2009

Vinkit 1960-luvulta ja muuta vanhaa kamaa


pieni neekeripoika nukke pituus. n. 10cm.Tämä poika on vanha ja ollut samassa hirressä noiden vinkkikaverien kanssa. Pituus on n. 10cm ja varmaan pitäisi uudet kuminauhat laittaa jalkoihin ja käsiin ennenkuin ne ihan tippuu pois





Kuka muistaa näitä mustia muoviotuksia joita minun muistikuvani mukaan kutsuttiin vinkeiksi. Nyt en ole satavarma mutta jos joku tietä niin muutetaan tekstiä- Ne oli oikein muotia ja niitä oli se isompi versio joka oli sellaista puhallettavaa muovia ja sitä voi pitää vaikkapa jalassa kiinni. Kaikilla pojilla joilla oli auto roikkui tällainen jossakin. Nämä kolme kaverusta o vat olleet hirressä muistitaulussa puhelimen päällä viimeiset kaksi vuosikymmentä ja tänään kun hutasin pölyt pois ajatttelin ottaa kuvan ja laittaa tänne ihmisten ihmeteltäväksi!Nämä ovat niin pieniä että pienin on n. 5cm ja isommat n.10cm.

1 kommentti:

  1. Hauskaa nähdä, että jollain toisellakin on näitä! Olen etsinyt omalleni kaveria tuloksetta...Tosin Tukholman vanhassa kaupungissa oli yksi myynnissä avaamattomassa 60-luvun paketissa. Maksoi hunajaa, ja nyt harmittaa todella paljon, etten ostanut. Olikohan se nimi Twinkle tai Twinky, joka on vinkiksi vääntynyt suomalaisten suussa :-)

    VastaaPoista