perjantai 20. marraskuuta 2009

Hulluna punaiseen

Tämä on Nanny Stillin Riihimäen lasille suunnittelema maljakko ja sen nimi on Pajazzo


Tämä on Erkki Tapio Siiroisen suunnittelema maljakko Riihimäen lasille varmaan joskus 60-70 luvulla. Maljakon nimi on Pablo.





Tämä on Nanny Stillin suunnittelema kynttilälyhty. Se on aika korkea ja se on suunniteltu aikaa ennen tuikkujen keksimistä kun sisällä on paikka suomi kynttilän paksuiselle kynttilälle. Tänä päivänä tuikku on sille sopiva ja turvallinen.Siitä loistaa niin kaunis punainen valo että se on meidän syksyjämme valaissut viimeiset vuosikymmenet. Tämä on mamman peruja ja äidilläni on samanlainen kun yksi meidän sukulainen oli joskus 60-70luvulla Riihimäen lasitehtaalla töissä ja aina kun he kävivät kylässä toivat näitä lasijuttuja. Eipä niitä silloin paljonkaan arvostettu mutta tänä päivänähän ne ovat vähän ikäänkuin muotia! Hauska juttu sinällänsä!

/IMG_1164.JPG">

Tässä aito Erikssonin Cobra puhelin. Se on aivan toimiva mutta vaikka omaan lankaliittymän minulla on punainen näppäin puhelin jota käytän jokapäiväisissä lörpöttelyissä. Näitä näppäin puhelimia vielä löytää halvalla mutta veikkaan että niidenkin hinta nousee kuten on käynyt Cobra puhelimillekin!

1 kommentti: